Diving Galactic Búvárbázis

biztonságos búvárbázis és interaktív tanpálya


Gyékényesi és külföldi búvártúrák, búvár oktatások, próbamerülés

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Frissítve: 2024.  január 1.

A Diving Galactic Búváriskola elkötelezte magát amellett, hogy megóvja felhasználóink ​​magánéletét, miközben tagsági és diákkezelési szolgáltatásokat nyújt weboldalainkon. A Diving Galactic Búváriskola jelen Adatvédelmi szabályzata leírja az Ön adatainak a Diving Galactic Búváriskola általi gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó gyakorlatunkat.

Mi a Diving Galactic Búváriskolánál elkötelezettek vagyunk az Ön személyazonosításra alkalmas adataival kapcsolatos helyes adatvédelmi gyakorlatok mellett. Ügyfélként vagy látogatóként fontos az Ön hűsége, és reméljük, hogy a jelen szabályzatban leírt aggodalmaink az Ön személyes adataival kapcsolatosan igazolják elkötelezettségünket az iránt, hogy a Diving Galactic Búváriskolával kapcsolatos élményét élvezetessé és biztonságossá tegyük.

Adatkezelő

A Diving Galactic adatkezelője a 1033 Budapest Búza u. 14. 1/1. címen található. Az adatvédelmi tisztviselővel a diving.galactic@gmail.com címen vagy írásban a 8852 Zákány Május 1 u. 23. címen lehet kapcsolatba lépni.

Panasz benyújtásának joga

Vállaljuk, hogy kivizsgáljuk és megoldjuk az Ön személyes adatainak gyűjtésével vagy felhasználásával kapcsolatos panaszokat. Panaszhoz forduljon hozzánk a diving.galactic@gmail.com címen.

A probléma hatékony megoldása érdekében kérjük, adja meg a következőket:

  • A konkrét adatvédelmi panasz (kérjük, adjon meg a lehető legrészletesebben, beleértve az országot, az adatvédelmi jogsértésről és problémákról való megértését, valamint a kért jogorvoslatot);
    • Az Ön teljes neve és a kapcsolatfelvétel módja; és
    • Bármely korábbi levelezés ezzel a konkrét adatvédelmi kérdéssel kapcsolatban.

Ez az adatvédelmi szabályzat szabályozza a webhelyekkel való interakciót, valamint az online szolgáltatásainkra (együttesen: „Szolgáltatások”) való regisztrációt és azok használatát. A jelen Adatvédelmi szabályzatban és a Felhasználási Feltételek Megállapodásunkban és más közzétett iránymutatásokban foglaltak kivételével nem adunk ki személyes adatokat felhasználóinkról és látogatóinkról az engedélyük nélkül. Ez az adatvédelmi szabályzat csak azokra az információkra vonatkozik, amelyeket a jelen adatvédelmi szabályzatra hivatkozó webhelyek gyűjtenek. Ennek megfelelően javasoljuk, hogy tekintse át a teljes adatvédelmi szabályzatot.

Információgyűjtés, felhasználás és megosztás

Ha meglátogatja ezt a webhelyet, automatikusan megszerzünk olyan adatokat, mint a számítógépéhez rendelt IP-cím, a webhelyhez való hozzáférés dátuma és időpontja, a böngésző típusa, számítógépének operációs rendszere és az Ön által meglátogatott oldalak. Ezeket az információkat annak meghatározására használjuk, hogy a felhasználók hogyan látogatják a Diving Galactic Búváriskola webhelyét a www.meruljvelem.hu oldalt, valamint általános elemzési célokra. Ezeket az információkat nem használjuk fel az Ön azonosítására, és nem kapcsoljuk össze a fent említett személyes adatokkal.

A Webhelyek bizonyos területein, például ahol kitölt egy profilt, új fiókot hoz létre, vagy részt vesz a Diving Galactic Búváriskola által szponzorált versenyeken, tanfolyamokon búvártúrán, utazáson, bázishasználaton vagy promóciókban, kérhetjük, hogy adjon meg bizonyos személyes adatokat, például e-mail címét, vezeték- és utónév, cím, születési dátum, telefonszámok, fényképek vagy életrajzi adatok. Ilyen helyzetekben megpróbálhatjuk azonosítani, mely információs elemek szükségesek, és melyek nem kötelezőek. Földrajzi hely alapú információkat is gyűjthetünk abból a célból, hogy segítsünk más felhasználóknak szolgáltatásokat találni a területükön vagy az általuk meglátogatott területen. Ezeket az információkat kizárólag abból a célból oszthatjuk meg, hogy ezt a funkciót biztosítsuk Önnek. Leiratkozhat a helyalapú szolgáltatásokról, ha módosítja a beállításokat profilja Keresőbeállítások kezelése területén.

A felhasználók csak akkor tegyenek közzé profilinformációkat, ha szeretnének ilyen információkat megosztani más tagokkal és potenciális hallgatókkal. Ha egy felhasználó bármikor azt szeretné, hogy ez az információ ne legyen látható, a felhasználónak módosítania kell a profilját az ilyen információk eltávolításához.

Általánosságban elmondható, hogy a személyes adatokat az Ön hozzájárulása alapján szerezzük be, használjuk fel és továbbítjuk, és/vagy olyan mértékben, amilyen mértékben ezt törvényileg megengedi vagy megköveteli.

Ha árut vásárol a Weboldalunkon, akkor személyes adatokat szerezünk meg, mentünk el és dolgozunk fel, mint például az Ön neve, számlázási és szállítási címe, e-mail címe, hitel- vagy betéti kártya adatai és az Ön által vásárolt árukra vonatkozó információk; ezt az adásvételi szerződés (valamint az esetleges szerződéskötés utáni kötelezettségek) feldolgozásának kezdeményezésére, megkötésére és teljesítésére tesszük. A vásárolt áruk kiszállításakor az Ön nevét és szállítási címét közölhetjük a szállítási vagy futárszolgálattal. A fizetés feldolgozása érdekében az Ön nevét, valamint fizetési és tranzakciós adatait is közölhetjük hitel- vagy pénzintézetekkel.

Ha Ön fiókot hoz létre a Weboldalunkon, akkor az Ön felhasználói neve és jelszava mellett a fent említett személyes adatokat is megszerezzük az online fiók kezeléséhez.

Az Ön által megadott adatokat a megrendelés feldolgozásához használjuk fel.

Személyes adatokat (például név és elérhetőség) akkor is megszerzünk, ha Ön egy versenyen, tanfolyamon, búvártúrán, utazáson, bázishasználaton vagy reklámakcióban vesz részt az ilyen versenyek, vagy reklámakciók lebonyolítása, valamint a kapcsolatfelvétel és a nyertesek kihirdetése érdekében.

Szükség esetén az Ön személyes adatait is felhasználjuk:

  • termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére;
  • belső statisztikai vagy működési célokra, hogy mérjük és megértsük a demográfiai, felhasználói, felhasználói érdeklődési, vásárlási és egyéb trendeket a felhasználókkal kapcsolatban.
  • hogy válaszolni tudjon megkereséseire és kérdéseire;
  • hogy e-mailben kommunikálhassunk Önnel, ha ez a kommunikáció a Weboldalunkon vásárolt árukkal, fiókja állapotával vagy a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek módosításaival kapcsolatos;
  • tájékoztatást adni azokról a termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről és reklámpromóciókról, amelyek érdekelhetik Önt, kivéve, ha kifejezetten kijelentette, hogy nem kíván tőlünk ilyen tájékoztatást kapni;
  • a jelen Általános Szerződési Feltételek megsértésével, jogellenes cselekményekkel, csalásgyanúval vagy olyan helyzetekkel kapcsolatos kivizsgálási, megelőzési, védelmi és egyéb intézkedések meghozatala, amelyekben nagyon valószínű, hogy megsértik más személyek törvényes jogait vagy jogait; és
  • minden egyéb, Ön által jóváhagyott célra és/vagy olyan mértékben, amilyen mértékben ezt törvényileg megengedi vagy megköveteli.

Személyes adatokat továbbíthatunk külső helyettes ügynököknek vagy szolgáltatóknak, akik a nevünkben szolgáltatásokat nyújtanak, például telekommunikációs szolgáltatóknak, call centereknek, számlázási szolgáltatóknak, marketingügynökségeknek, IT-szolgáltatóknak és/vagy adattárhely- vagy adatfeldolgozó szolgáltatóknak vagy szolgáltatóknak. hasonló szolgáltatások és/vagy szolgáltatók, akik személyes adatokat szereznek meg, használnak, továbbítanak vagy dolgoznak fel bármilyen más módon az itt leírt célok érdekében

Szempontok tizennégy év alatti gyermekek számára

A Diving Galactic Búváriskola a résztvevők adatait gyűjti azokról a 14 év alatti gyermekekről, akik részt vesznek képzési programokban, amihez szintén szülői jóváhagyás szükséges. A tanfolyamok elvégzéséhez, a minősítések kiállításához szükséges a tanúsítási anyagok és a NAUI Worldwide Quality Assurance folyamatok adminisztrálása, ezért a Diving Galactic Búváriskolal az ilyen gyermekektől származó információkat bizalmasan kezelik és regisztárja a NAUI Worldwide rendszerében, ennek kivételével a gyerekekről szóló adatokat nem használja fel, és semmilyen harmadik fél számára nem biztosítja azokat.

Míg a Diving Galatic Búváriskola nem akadályozhatja meg a 14 év alatti gyermekeket a Diving Galactic Búváriskola webhelyek megtekintésében, az ilyen gyermekek nem használhatják a szolgáltatásokat, illetve nem regisztrálhatnak a szolgáltatásokat szülői beleegyezés nélkül.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem tudjuk ellenőrizni a Szolgáltatások felhasználóinak cselekedeteit. Minden tagnak és látogatónak tisztában kell lennie azzal, hogy amikor személyes adatokat tesz közzé egy profilban vagy más médiában, az információkat mások összegyűjthetik és felhasználhatják arra, hogy kéretlen e-maileket küldjenek neki a Diving Galactic Búváriskolán kívüli más felektől. Abban az esetben, ha olyan Diving Galactic Búváriskola felhasználóval találkozik, aki helytelenül gyűjti vagy használja fel Önről vagy más felhasználókról szóló információkat, kérjük, lépjen kapcsolatba a diving.galactic@gmail.com címen.

Az ezen az oldalon gyűjtött információk kizárólagos tulajdonosai vagyunk. Ezt az információt nem adjuk el vagy béreljük senkinek.

Adatait arra használjuk fel, hogy válaszoljunk Önnek, tekintettel arra, hogy miért fordult hozzánk. Az Ön adatait nem osztjuk meg szervezetünkön kívüli harmadik féllel, kivéve, ha az kérésének teljesítéséhez, pl. egy megrendelés kiszállításához szükséges.

Hacsak nem kér tőlünk, a jövőben e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk Önt különleges ajánlatokról, új termékekről vagy szolgáltatásokról, illetve a jelen adatvédelmi szabályzat változásairól.

Az információkhoz való hozzáférés és azok ellenőrzése
Bármikor lemondhat a tőlünk jövőbeli kapcsolatfelvételről. Az alábbiakat bármikor megteheti, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalunkon megadott e-mail címen vagy telefonszámon:

  • Nézze meg, milyen adatokkal rendelkezünk Önről, ha vannak.
  • Módosítsa/javítsa az Önről rendelkezésünkre álló adatokat.
  • Kérje meg, hogy töröljük az Önről rendelkezésünkre álló adatokat.
  • Fejezze ki minden aggodalmát az adatainak felhasználásával kapcsolatban.

A Diving Galactic Búváriskolától bármikor tájékoztatást kérhet arról, hogy a Diving Galactic Búváriskola milyen személyes adatokat dolgoz fel Önről, valamint az ilyen személyes adatok helyesbítését vagy törlését. Ha adatai megváltoznak, vagy ha már nem kívánja szolgáltatásainkat, javíthatja, frissítheti, módosíthatja vagy törölheti/eltávolíthatja azokat a módosítások végrehajtásával a profiljában, vagy az Ügyfélszolgálatunknak a diving.galactic@gmail.com e-mail címen történő elküldésével, vagy kapcsolatba lépve velünk. telefonon vagy postai úton az alábbi elérhetőségeken.

Attól függően, hogy mely törvények vonatkoznak az Ön személyes adataira, előfordulhat, hogy ezen műveletek közül csak néhányat tudunk elvégezni Ön helyett. Ha intézkedést kér, és mi megtagadjuk annak megtételét, elmagyarázzuk az Ön törvényes jogait, elutasításunk okát és az esetleges jogorvoslati lehetőségeket.

Ha a Diving Galactic Búváriskola az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján vagy az Önnel kötött szerződés teljesítése érdekében használja fel, akkor további másolatot kérhet a Diving Galactic Búváriskolától az Ön által a Diving Galactic Búváriskola számára megadott személyes adatokról. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a diving.galactic@gmail.com e-mail címen, és adja meg, hogy mely információkra vagy feldolgozási tevékenységekre vonatkozik a kérése, milyen formátumban kéri ezeket az információkat, és hogy a személyes adatokat Önnek vagy más címzettnek kell-e elküldeni.

Kérheti, hogy korlátozzuk személyes adatainak további feldolgozását az alábbi események bármelyike ​​esetén: (1.) Ön kijelenti, hogy a Diving Galactic Búváriskola által Önről szerzett személyes adatok helytelenek (de csak addig, amíg a Diving Galactic Búváriskola köteles ellenőrizni a vonatkozó személyes adatok pontosságát), (2.) nincs jogalapja a Diving Galactic Búváriskolának az Ön személyes adatainak feldolgozására, és Ön azt kéri, hogy a Diving Galactic Búváriskola korlátozza személyes adatait a további feldolgozástól, (3.) a Diving Galactic Búváriskola már nem kéri az Ön személyes adatait de Ön azt állítja, hogy megköveteli a Diving Galactic Búváriskolától az ilyen adatok megőrzését a törvényes jogok érvényesítése vagy gyakorlása vagy a harmadik felek követeléseivel szembeni védekezés érdekében, vagy (4.) ha tiltakozik személyes adatainak Diving Galactic Búváriskola általi kezelése ellen (a Diving Galactic Búváriskola jogszerűsége alapján). A fenti Információgyűjtés, -felhasználás és -megosztás részben meghatározottak szerint), amelyre szükség lehet annak megállapításához, hogy a Diving Galactic Búváriskolának van-e elsődleges érdeke vagy jogi kötelezettsége az Ön személyes adatainak feldolgozásához.

Személyes adatok eltávolítása a Diving Galactic Búváriskola, www.merulj velem.hu domain tárhelyről.

A következő lépések végrehajtásával kérheti felhasználói fiókjának eltávolítását a Diving Galactic Búváriskola rendszeriből:

  1. Küldjön kérelmet a fiókjához társított e-mail fiókból, és adja meg a következő információkat:
    • Utó- és vezetéknév a fiókjában feltüntetett módon
    • A fiókjában feltüntetett levelezési cím
    • Kérelem dátuma
    • Annak elismerése, hogy fiókjának eltávolítása hatással lehet búvárbizonyítványára vagy a NAUI Worldwide tagsági státuszára

Kérelmére indokolatlan késedelem nélkül, 30 napon belül válaszolunk. A Diving Galactic Búváriskola fenntartja a jogot, hogy ésszerű lépéseket tegyen az ügyfél személyazonosságának ellenőrzésére, mielőtt hozzáférést ad, illetve a változtatásokat vagy javításokat feldolgozza. Kérjük, küldjön minden ilyen kérést diving.galactic@gmail.com címre.

Biztonság
Óvintézkedéseket teszünk az Ön adatainak védelme érdekében. Bárhol is gyűjtünk érzékeny információkat (például hitelkártya adatokat), ezeket az információkat titkosítjuk, és biztonságos módon továbbítják nekünk. Ezt úgy ellenőrizheti, hogy keres egy lakat ikont a címsorban, és keresi a „https” karakterláncot a weboldal címének elején.

Miközben titkosítást használunk az online továbbított érzékeny információk védelmére, az Ön adatait offline is védjük. Csak azok az alkalmazottak férhetnek hozzá a személyazonosításra alkalmas adatokhoz, akiknek az információra egy adott munka elvégzéséhez (például számlázáshoz vagy ügyfélszolgálathoz) van szükségük. Azokat a számítógépeket/szervereket, amelyeken személyazonosításra alkalmas adatokat tárolunk, biztonságos környezetben tároljuk. Követjük az általánosan elfogadott szabványokat a számunkra átadott személyes adatok védelme érdekében, mind az átvitel során, mind a kézhezvételükkor. Az Interneten keresztüli továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100%-ban biztonságos. Ezért nem tudjuk garantálni, hogy az információkhoz nem lehet hozzáférni, azokat nem lehet nyilvánosságra hozni, megváltoztatni vagy megsemmisíteni bármely fizikai, műszaki vagy vezetői biztosítékunk megszegésével. Az Ön felelőssége a bejelentkezési adatok biztonságának védelme. Kérjük, erős jelszó használatával segítse fiókja biztonságát.

A weboldal használatához a felhasználónak először ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia bizonyos adatokat (például név és e-mail cím). Ezt az információt arra használjuk, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot az oldalunkon található termékekkel/szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek iránt érdeklődést mutatott. Saját belátása szerint demográfiai adatokat (például nem vagy életkor) is megadhat önmagáról, de ez nem kötelező.

Rendelések
A megrendelőlapunkon információkat kérünk Öntől. Ha tőlünk szeretne vásárolni, meg kell adnia kapcsolattartási adatait (például név és szállítási cím) és pénzügyi adatait (például hitelkártya száma, lejárati dátum). Ezeket az információkat számlázási célokra és a megrendelések teljesítésére használjuk. Ha problémába ütközünk a megrendelés feldolgozása során, akkor ezen információk alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Cookie-k
Ezen az oldalon „sütiket” használunk. A süti a webhely látogatóinak merevlemezén tárolt adat, amely segít nekünk javítani a webhelyünkhöz való hozzáférését, és azonosítani a webhelyünkre visszatérő látogatókat. Például, ha cookie-t használunk az Ön azonosítására, nem kell többször bejelentkeznie a jelszóval, így időt takaríthat meg az oldalunkon. A cookie-k azt is lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük és megcélozzuk felhasználóink ​​érdeklődését, hogy javítsuk webhelyünk élményét. A cookie-k használata semmilyen módon nem kapcsolódik az oldalunkon található személyazonosításra alkalmas adatokhoz.

Linkek
Ez a weboldal más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget az ilyen más webhelyek tartalmáért vagy adatvédelmi gyakorlatáért. Arra biztatjuk felhasználóinkat, hogy legyenek tudatosak, amikor elhagyják oldalunkat, és olvassák el bármely más, személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjtő webhely adatvédelmi nyilatkozatát.

Felmérések és Direkt Marketing kampányok

Oldalunk időről időre kér információkat felmérések vagy promóciók útján. Az ezekben a felmérésekben vagy promóciókban való részvétel teljesen önkéntes, és Ön eldöntheti, hogy részt vesz-e, és ezért nyilvánosságra hozza ezeket az információkat. A kért információ tartalmazhat elérhetőségi adatokat (például név és szállítási cím), valamint demográfiai adatokat (például irányítószám, életkor). Az elérhetőségeket a nyertesek értesítése és a nyeremények odaítélése során használjuk fel. A felmérés adatait az oldal használatának és elégedettségének figyelemmel kísérésére vagy javítására használjuk fel.

Jelen Adatvédelmi szabályzat változásai

Frissíthetjük ezt az adatvédelmi szabályzatot, hogy tükrözze az információs gyakorlatunkban bekövetkezett változásokat. Ha bármilyen lényeges változtatást végzünk, e-mailben (a fiókjában megadott e-mail címre küldve) vagy a Webhelyen található értesítéssel értesítjük a változtatás hatálybalépése előtt. Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos legfrissebb információkért. Felhívjuk figyelmét, hogy a Szolgáltatások használatával Ön kijelenti, hogy elfogadja a jelen Adatvédelmi szabályzatot. Ha nem ért egyet a jelen Szabályzattal, kérjük, ne használja a Szolgáltatásokat. A Szolgáltatások további használata a jelen Szabályzat változásait követően azt jelenti, hogy elfogadja a változtatásokat; ezért kérjük, vegye fel a könyvjelzők közé ezt az oldalt, és rendszeresen ellenőrizze. Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, vagy bármilyen más adatvédelmi problémája van a Szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk e-mailt adiving.galactic@gmail.com címre.

Kérdések?

Az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatos kérdéseket a diving.galactic@gmail.com címre kell küldeni. Felveheti velünk a kapcsolatot a Diving Galactic Búvárbázis székhelyének a 8852 Zákány, Május 1 u. 23. címén is.

Búvártúrák

Gyékényesen

Kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád milyen érzés a vízfelszín alatt úszva, lebegve, lélegezve felfedezni mit rejt a mély és lemerülnél a vízi élővilágot megcsodálni? Akkor remek helyen jársz.

Részletek

Tanfolyamok

Gyere és merülj velem könnyedén!

Ha te is búvár szeretnél lenni és megismerni a víz alatti világot, ha szeretnéd megtapasztalni milyen a vízben lélegezni miközben felfedezheted önmagad határait, akkor jelentkezz búvár tanfolyamainkra.

Részletek

Búvártúrák

Külföldön

Külföldi túráinkon eljuthatsz velünk a világ számos közkedvelt merülési helyére. Kínálatunkban találsz Horvátországi útcélokat, mint KRK szigeten Silo, a PAG szigeten Stara Novalján a Blue Bay DC bázis vagy a Dalmát gyöngyszem Brac szigetén a Big Blue bázis.

Részletek