Diving Galactic Búvárbázis

biztonságos búvárbázis és interaktív tanpálya


Gyékényesi és külföldi búvártúrák, búvár oktatások, próbamerülés

Györkös Bence

búvároktató
NAUI Instruktor #869754
Telefon: +36303894936.

Györkös Bence NAUI búvároktató vagyok.

Hét évvel ezelőtt kezdtem búvárkodni a Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred által Szentesen szervezett katonai búvár táborában. Az ott szerzett tapasztalataim megerősítették elhatározásomat, hogy hivatásommá választom a búvárkodást. A NAUI rendszeréhez 2016-ban csatlakoztam. Oktatóimtól Kránicz Zsolttól,  Balázs Norberttől és Buczkó Csabától szereztem meg az évek során a búvároktatói minősítéshez szükséges tudást és a búvárkodás számos fortélyát tanulhattam meg tőlük. Hála és köszönet nekik, amiért segítették a szakmai fejlődésemet. Célom, hogy a búvárkodás iránti szenvedélyemet, tudásomat átadhassam nektek és megismertethessem veletek a víz felszín alatti világ csodáit.

A gyékényesi kavicsbánya tó számomra hazai pályának számít, mivel itt élek a tóparton. A tanpályák kialakítását és a víz alatti interaktív attrakciókat közösen hoztuk létre, így a mederviszonyokat kiválóan ismerem.

Számos tengeri merülésen vagyok túl, részt vettem több hajóroncs merülésen és ipari búvármunkákon. Érdeklődöm a szabadtüdős merülések iránt. Fontosnak tartom, hogy biztonságos keretek között, megfontolt felfedezésvággyal ismerjük meg saját, egyéni képességeinket és testi, fizikai korlátainkat. Mindez alapvetően és elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a búvárkodás alatt a mélyben töltött idő során életünket, egészségünket megóvjuk.  Imádom a víz alatti élővilágot, elhivatottan őrzöm és védem a környezetet. Önálló és összevont búvártúrákat szervezek nem csak a gyékényesi kavicsbánya tóba, hanem számos külföldi úticélra.

Kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád milyen érzés a vízfelszín alatt úszva, lebegve, lélegezve felfedezni mit rejt a mély és lemerülnél a vízi élővilágot megcsodálni?

Szeretnél búvárrá válni, vagy csak kipróbálnád a búvárkodást? Akkor remek helyen jársz. Velem megtapasztalhatod milyen szép sport a búvárkodás.  Segíthetek számodra, hogy profi búvárrá válhass.

A próba merülések, búvároktatások a gyékényesi kavicsbánya tavon és a csurgói uszodában történnek vagy csatlakozhatsz külföldi búvártúráinkhoz, ahol a túra keretében is elsajátíthatsz egy-egy tanfolyamrészt.

Fiatalos családias csapat vagyunk és azt gondoljuk, hogy velünk nem csak új búvár élményekre lelsz, hanem egy baráti közösség részese lehetsz, ha csatlakozol közénk. A Diving Galacticnál a búvárkodás iránt rajongó, a sportot kedvelő és az utazások, a világ felfedezésére nyitott, befogadó társaságra is találsz velünk. Ha felkeltetem az érdeklődésedet szeretettel várlak a következő merüléseimen.

Gyere és merülj velem könnyedén!



Búvártúrák

Gyékényesen

Kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád milyen érzés a vízfelszín alatt úszva, lebegve, lélegezve felfedezni mit rejt a mély és lemerülnél a vízi élővilágot megcsodálni? Akkor remek helyen jársz.

Részletek

Tanfolyamok

Gyere és merülj velem könnyedén!

Ha te is búvár szeretnél lenni és megismerni a víz alatti világot, ha szeretnéd megtapasztalni milyen a vízben lélegezni miközben felfedezheted önmagad határait, akkor jelentkezz búvár tanfolyamainkra.

Részletek

Búvártúrák

Külföldön

Külföldi túráinkon eljuthatsz velünk a világ számos közkedvelt merülési helyére. Kínálatunkban találsz Horvátországi útcélokat, mint KRK szigeten Silo, a PAG szigeten Stara Novalján a Blue Bay DC bázis vagy a Dalmát gyöngyszem Brac szigetén a Big Blue bázis.

Részletek