Diving Galactic Búvárbázis

biztonságos búvárbázis és interaktív tanpálya


Gyékényesi és külföldi búvártúrák, búvár oktatások, próbamerülés

Oktatások

A búvár oktatásokat a Diving Galacticnál a NAUI rendszerében tartjuk.

Mi a NAUI?
A NAUI Worldwide (National Association of Underwater Instructors) egy az Amerikai Egyesült Államokbanszékelő, non-profit, nemzetközi búvároktatási szervezet, melynek tagságát maguk a búvároktatók alkotják. A NAUI, mint rekreációs- és technikai- búvároktatási szervezet, az oktatási szabványok egységesítésére és oktatási anyagok kidolgozására jött létre, majd vált nemzetközi oktatási és minősítő szervezetté. A NAUI-t Albert Tillman és Neal Hess alapította 1960-ban. A szervezet főhadiszállása a Florida-i (USA) Tampa-ban található, világszerte megtalálható oktatóit és oktatási központjait helyi service centerek segítik Japánban, a Dél-Afrikai Köztársaságban, a Közel-Keleten, Európában, Brazíliában és a Csendes-Óceáni térségben.

Ha te is búvár szeretnél lenni és megismerni a víz alatti világot, ha szeretnéd megtapasztalni milyen a vízben lélegezni miközben felfedezheted önmagad határait, akkor jelentkezz búvár tanfolyamainkra.

Gyere és merülj velem könnyedén!


  • A szervezet 2007 májusa óta CE és ISO certifikációval rendelkezik a rekreációs búvár és oktatói fokozatok tekintetében. A módosított EU előírások és szabványok miatt 2015 novemberében újra át kellett esni egy auditáláson, ahol a szervezet szabványait a minősítő Austrian Standards mind az új ISO, mind a European Underwater Federation előírásoknak megfelelőnek talált.
  • A szervezet oktatási szabványait, működési- és etikai szabályzatát az igazgatótanács (Board of Directors) felügyeli, amelynek tagjait (akik maguk is a szervezet tagjai) a teljes szavazatleadásra jogosult tagság választja meg demokratikus szavazással. Megfelelő támogatottság esetén bármely búvároktató tag jelöltetheti magát a Board of Directors egy helyére.
  • Az Egyesült Államokban a US Navy SEALs csapatok, a US Coast Guard (parti őrség) mentőbúvárai és egyéb katonai különleges egységek tagjai a NAUI búvároktatási rendszere alapján kerülnek kiképzésre. A National Park Service és a National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)búvárait is NAUI oktatók képzik ki, ahogy egyébként világszerte rengeteg katonai és rendőrségi különleges alakulat tagjait is.
  • A Board of Directors mellett működik egy nemzetközi tanácsadó testület (melynek első tagjai között ott volt Jacques-Yves Cousteau is). Ebben a tanácsadó testületben Európát jelenleg egyedüliként képviselve a magyar Miklós Tamás (#13808) is részt vesz, aki egyben a NAUI hivatalos magyarországi képviselője is (NAUI Reprersentative).


Búvártúrák

Gyékényesen

Kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád milyen érzés a vízfelszín alatt úszva, lebegve, lélegezve felfedezni mit rejt a mély és lemerülnél a vízi élővilágot megcsodálni? Akkor remek helyen jársz.

Részletek

Tanfolyamok

Gyere és merülj velem könnyedén!

Ha te is búvár szeretnél lenni és megismerni a víz alatti világot, ha szeretnéd megtapasztalni milyen a vízben lélegezni miközben felfedezheted önmagad határait, akkor jelentkezz búvár tanfolyamainkra.

Részletek

Búvártúrák

Külföldön

Külföldi túráinkon eljuthatsz velünk a világ számos közkedvelt merülési helyére. Kínálatunkban találsz Horvátországi útcélokat, mint KRK szigeten Silo, a PAG szigeten Stara Novalján a Blue Bay DC bázis vagy a Dalmát gyöngyszem Brac szigetén a Big Blue bázis.

Részletek