Diving Galactic Búvárbázis

biztonságos búvárbázis és interaktív tanpálya


Gyékényesi és külföldi búvártúrák, búvár oktatások, próbamerülés

Tisztelt Horgászegyesület, Halgazdálkodó, Tógazda!

 

Az őszi, kora téli szezon ideális időszak a tavak medrének karbantartására, tisztítására.

Búvároktató és ipari jellegű búvár vagyok, egyéni vállalkozóként, alanyi adómentes számlával dolgozom. A munka jellegétől függően egyénileg vagy búvár csapatommal végzek egyedi és speciális víz alatti búvármunkákat. Elsősorban elsüllyedt tárgyak felszínre hozását, beszakadt szerelékek, víz alatti installációk stégek elhelyezését, eltávolítását, környezeti tehermentesítést, meder tisztítást vállalok.

Kérem hívjon, ha segítségére lehetek!

 

Bővebb információ, időpont egyeztetés:

Györkös Bence búvároktató
E-mail: diving.galactic@gmail.com
Telefon: +36303894936
Web: www.meruljvelem.hu

Búvártúrák

Gyékényesen

Kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád milyen érzés a vízfelszín alatt úszva, lebegve, lélegezve felfedezni mit rejt a mély és lemerülnél a vízi élővilágot megcsodálni? Akkor remek helyen jársz.

Részletek

Tanfolyamok

Gyere és merülj velem könnyedén!

Ha te is búvár szeretnél lenni és megismerni a víz alatti világot, ha szeretnéd megtapasztalni milyen a vízben lélegezni miközben felfedezheted önmagad határait, akkor jelentkezz búvár tanfolyamainkra.

Részletek

Búvártúrák

Külföldön

Külföldi túráinkon eljuthatsz velünk a világ számos közkedvelt merülési helyére. Kínálatunkban találsz Horvátországi útcélokat, mint KRK szigeten Silo, a PAG szigeten Stara Novalján a Blue Bay DC bázis vagy a Dalmát gyöngyszem Brac szigetén a Big Blue bázis.

Részletek